✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Container huren Doorn

Op zoek naar een container in Doorn? Dit kan gemakkelijk en snel bij Containerbakverhuur.nl! Bij ons kun je terecht voor het huren van een container in Doorn voor het afvoeren van puin, zand, grond, groenafval, snoeihout, asfalt, bouw- en sloopafval en hout. De containers van Containerbakverhuur.nl worden geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Doorn. Bekijk hier ons complete aanbod containers en bestel direct de container die het beste bij jouw huurwens past!

Online een container huren in Doorn

In onze webshop kun je de gewenste container huren in Doorn en toevoegen aan je winkelwagen. Daarna kun je de bestelling eenvoudig, snel en veilig afrekenen met iDeal. Wanneer je een container op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld en betaald, kan deze de volgende werkdag al tussen 07.00 uur en 16.00 uur geleverd worden in Doorn. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur. Geef bij je bestelling de gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aan. Wij proberen dan zo veel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur, maar wij kunnen niet garanderen dat wij hier aan voldoen.

Tuinaarde en zand los gestort in Doorn

Bij Containerbakverhuur.nl kun je niet alleen terecht voor het huren van een container in Doorn, maar ook voor het bestellen van tuinaarde en zand. Via onze webshop zijn een aantal hoeveelheden tuinaarde en zand direct te bestellen. Staat jouw gewenste hoeveelheid hier niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-6365885 om je bestelling door te geven. Het zand en de tuinaarde wordt los gestort geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Doorn.

Wanneer je op werkdagen voor 14.00 zand of tuinaarde hebt besteld en betaald, wordt het de volgende werkdag al tussen 07.00 uur en 16.00 uur geleverd. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur. Bij de bestelling kun je zelf een gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aangeven. Wij proberen dan zo veel mogelijk rekening te houden met je aanvraag, maar wij kunnen niet garanderen dat hier aan wordt voldaan.

 

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen