✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Container huren Leersum

Wil je een container huren in Leersum? Dan ben je bij Containerbakverhuur.nl aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor het huren van een container in Leersum, voor het afvoeren van zand, grond, puin, groenafval, snoeihout, asfalt, bouw- en sloopafval en hout. De containers van Containerbakverhuur.nl worden geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Leersum. Bekijk hier ons complete aanbod containers en bestel direct de container die het beste bij jouw huurwens past!

In onze webshop kun je direct een container aan je winkelwagen toevoegen. Daarna kun je makkelijk, snel en veilig je bestelling afrekenen met IDeal. Wanneer je een container op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld en betaald, kan deze de volgende werkdag al tussen 07.00 uur en 16.00 uur geleverd worden. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur. Bij je bestelling heb je de mogelijkheid om zelf een afleverdatum, -tijd en -plaats aan te geven. Wij proberen dan zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeur maar wij kunnen deze voorkeur niet garanderen.

Tuinaarde en zand los gestort in Leersum

Bij Containerbakverhuur.nl kun je naast het huren van containers terecht voor het bestellen van hoogwaardige tuinaarde en zand tegen de scherpste tarieven in Leersum. Er zijn via onze webshop een aantal hoeveelheden zand en tuinaarde direct te bestellen. Staat je gewenste hoeveelheid er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-6365885 om je bestelling door te geven. Het zand en de tuinaarde wordt los gestort geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Leersum.

Wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur tuinaarde of zand hebt besteld en betaald, kan dit de volgende werkdag al tussen 07.00 uur en 16.00 uur geleverd worden. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur. Je hebt de mogelijkheid om zelf bij je bestelling een gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aan te geven. Wij proberen dan zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeur. Wij kunnen niet garanderen dat aan deze voorkeur voldaan wordt.

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen