✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Container huren Schalkwijk

Op zoek naar een container in Schalkwijk? Dat kan bij Containerbakverhuur.nl! Bij ons kun je terecht voor het huren van een container in Schalkwijk voor het afvoeren van puin, grond, zand, groenafval, snoeihout, asfalt, bouw- en sloopafval en hout. De containers van Containerbakverhuur.nl worden geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Schalkwijk. Bekijk hier ons complete aanbod containers en bestel direct de container die het beste bij je huurwens past!

In onze webshop kun je een container toevoegen aan je winkelmand. Je bestelling kun je hierna eenvoudig, snel en veilig afrekenen met iDeal. Wanneer je een container op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld en betaald, dan kan deze de volgende werkdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur al in Schalkwijk geleverd worden. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur. Je kunt bij je bestelling een gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aangeven. Wij proberen dan zoveel mogelijk met je voorkeur rekening te houden, maar wij kunnen niet garanderen dat hieraan voldaan wordt.

Tuinaarde of zand los gestort Schalkwijk

Naast het huren van containers, kun je bij Containerbakverhuur.nl ook terecht voor het bestellen van tuinaarde en zand tegen de scherpste tarieven in Schalkwijk. Een aantal hoeveelheden zand en tuinaarde zijn direct via onze webshop te bestellen. Staat je gewenste hoeveelheid er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-6365885 om je bestelling door te geven. Het zand en de tuinaarde worden los gestort geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Schalkwijk.

Wanneer je zand of tuinaarde op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld en betaald, dan kan het de volgende werkdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur al geleverd worden in Schalkwijk. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur. Bij je bestelling kun je een gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aangeven. Wij proberen dan zoveel mogelijk met je voorkeur rekening te houden, maar kunnen niet garanderen dat wij hieraan voldoen.

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen