✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Afvalcontainer voor grond en zand

Containerbakverhuur.nl is dé containerverhuur webshop voor het huren van een grondcontainer in de regio Utrecht. Het huren van een container voor het afvoeren van grond bij ons gaat gemakkelijk, tegen de scherpste tarieven en met de beste service!

 

Formaat grondcontainer

Containerbakverhuur.nl levert verschillende maten grondcontainers. Wij hebben containers beschikbaar van 6m3, 10m3, 15m3 en 20m3. De prijzen van deze containers zijn altijd All-in. Dat betekent inclusief:

  • BTW
  • Bezorgen & ophalen
  • Verwerking van het afval
  • 4 weken huur

Containerbakverhuur.nl hanteert dus echte All-in prijzen voor het huren van een grond container en wij hanteren géén borg!

Wat mag er in een grondcontainer?

In een container mag je alle grondsoorten en zandsoorten storten. Grond met graszoden, puin of wortels mag alleen in een grondcontainer gestort worden met een toeslag.

 

Levering grond container

Wij leveren containers voor het afvoeren van zand en grond in een straal van 50 kilometer rondom Utrecht. Dit betekent dat wij containers leveren in onder andere Houten, Wijk bij Duurstede, Amersfoort, Culemborg, Driebergen en Zeist. Woon je buiten deze straal van 50 kilometer? Dan kunnen wij nog steeds een container komen leveren, maar betaal je wel een toeslag op de prijs op onze website. Neem hiervoor dan contact met ons op en wij zorgen voor een offerte op maat!

 

Bezorgen en ophalen

Als je een container voor grond op werkdagen vóór 14.00 uur hebt bestelt en betaald, kunnen wij de grondcontainer de volgende werkdag al leveren. Indien je voorkeur hebt voor een andere dag kun je dit aangeven bij je bestelling. Ook is het mogelijk om een voorkeurstijd op te geven in de bestelnotities van je bestelling. Let wel op! Wij proberen zo veel mogelijk met je voorkeuren rekening te houden, maar wij kunnen niet garanderen dat wij de container kunnen leveren op de door jou aangegeven dag en tijd.

Is de grond container vol? Dan kun je via onze website eenvoudig een ophaalverzoek doen. Wij komen de container dan zo snel mogelijk halen!

 

Container huren voor andere afvalstromen

Via Containerbakverhuur.nl kun je niet alleen voor het afvoeren van grond een container huren, maar ook voor het afvoeren van puin, groenafval, asfalt, bouw- & sloopafval en hout. Bezoek onze website en bekijk al onze mogelijkheden! Advies nodig? Wij helpen graag. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

 

 

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen