Container Verhuur

Welkom bij Containerbakverhuur.nl, dé containerverhuur webshop voor de regio Utrecht. Hier kunt u makkelijk, snel en veilig een container huren voor het afvoeren van grond, puin, asfalt, groenafval, bouw- en sloopafval en hout. Containerbakverhuur.nl verhuurt containers van verschillende maten. Bekijk al onze containers op deze pagina en huur direct de container die het beste bij uw huurwens past!

Wanneer u op een werkdag voor 14.00 uur een container bestelt, dan wordt hij de volgende dag al geleverd. Een container laten leveren op zaterdag behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt zowel particulier als zakelijk (bedrijf) in de regio Utrecht tegen hetzelfde goedkope all-in tarief een container huren!

Is de container vol?

Via ons ophaalverzoek meld je eenvoudig dat de container vol is en klaar is om opgehaald te worden. Bij het invullen van het ophaalformulier heb je de mogelijkheid om zelf een ophaaldatum te kiezen. Wij proberen met deze ophaaldatum rekening te houden, maar kunnen deze niet garanderen. Indien je geen voorkeur voor ophaaldatum aangeeft, wordt de container binnen twee werkdagen tussen 07.00 uur en 16.00 uur opgehaald.

 

Een nieuwe container huren?

Zit je nog met afval wat afgevoerd moet worden en is je container vol? Bestel dan na het doen van een ophaalverzoek direct een nieuwe container. Wij ruilen de volle container dan om voor een lege!