✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Grond container huren?

Een grond container huren bij Containerbakverhuur.nl kan in verschillende formaten voor het afvoeren van grond en zand. Een container huren bij ons gaat gemakkelijk, tegen de scherpste tarieven en met een containerbak vol aan service!

Bekijk hieronder ons volledige aanbod en huur direct de container die het beste bij uw huurwens past!

✔ Groot aanbod
✔ Lage All-in prijzen
✔ Voor 14.00 uur besteld? Morgen geleverd!
✔ Inclusief 4 weken huur

Huur hier uw grond container

Wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur een container hebt besteld en betaald, kan deze de volgende werkdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur worden geleverd. U kunt echter ook een andere gewenste datum aangeven.

Indien je voorkeur hebt voor een bepaalde tijd of plaats waar de container geplaatst dient te worden, verzoeken wij dit bij de bestelling aan te geven. Wij proberen rekening te houden met je voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen.

Een grond container huren is bij ons altijd All-in!

De prijzen op Containerbakverhuur.nl zijn all-in. Dit is inclusief:

  • Bezorgen & ophalen
  • Verwerking van het afval
  • 4 weken huur
  • BTW

Containerbakverhuur.nl hanteert dus echte all-in prijzen en géén borg!

Grondcontainer huren

Is de container vol?

Via ons ophaalverzoek meld je eenvoudig dat de container vol is en klaar is om opgehaald te worden. Bij het invullen van het ophaalformulier heb je de mogelijkheid om zelf een ophaaldatum te kiezen. Wij proberen met deze ophaaldatum rekening te houden, maar kunnen deze niet garanderen. Indien je geen voorkeur voor ophaaldatum aangeeft, wordt de container binnen twee werkdagen tussen 07.00 uur en 16.00 uur opgehaald.

Een nieuwe container huren?

Zit je nog met afval wat afgevoerd moet worden en is je container vol? Bestel dan na het doen van een ophaalverzoek direct een nieuwe container. Wij ruilen de volle container dan om voor een lege!

Heeft u advies nodig?

Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur op het nummer 030-6365885. Daarnaast kunt u ons e-mailen via info@containerbakverhuur.nl. Wij staan u graag te woord en bieden u de beste service.

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen