✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Zand afvoeren

Uw tuin verbouwen? Laat het zand dan door ons afvoeren!

Bent u van plan om uw tuin te verbouwen? Dan is het waarschijnlijk dat u een deel van de grond of het zand moet afgraven. Dit kan om verschillende redenen zijn, bijvoorbeeld:

  • U wilt een nieuwe vijver of zwembad aanleggen.
  • U wilt een terras of oprit aanleggen.
  • U wilt een heuvel of bergje creëren.
  • U wilt de grond verbeteren door het te vervangen door nieuwe grond.

Het afvoeren van zand kan een lastige en tijdrovende klus zijn. U kunt het natuurlijk zelf doen, maar dat is niet zonder risico’s. Zand is zwaar en kan gevaarlijk zijn om te vervoeren. Bovendien is het belangrijk om het zand op een verantwoorde manier af te voeren, zodat het niet bijdraagt aan de vervuiling van het milieu.

Laat het zand dan door ons afvoeren!

Wij zijn gespecialiseerd in het afvoeren van zand en grond. Wij beschikken over de juiste machines en expertise om het zand veilig en efficiënt af te voeren. Wij zorgen ervoor dat het zand op een verantwoorde manier wordt verwerkt, zodat het niet bijdraagt aan de vervuiling van het milieu.

zand afvoeren

Zand afvoeren via Otte Infra

Waarom zou u uw zand door ons laten afvoeren?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw zand door ons zou moeten laten afvoeren:

  • Veiligheid: Wij beschikken over de juiste machines en expertise om het zand veilig en efficiënt af te voeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw eigen veiligheid of die van uw omgeving.
  • Efficiëntie: Wij werken snel en efficiënt, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw tuinverbouwing.
  • Verantwoordelijkheid: Wij zorgen ervoor dat het zand op een verantwoorde manier wordt verwerkt, zodat het niet bijdraagt aan de vervuiling van het milieu.

Wat zijn onze tarieven?

Onze tarieven zijn afhankelijk van de hoeveelheid zand die u wilt afvoeren en de afstand die het zand moet worden afgevoerd. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons 030 636 5885. Wij helpen u graag verder! Liever direct een grond container huren? Dat kan ook. Kijk daarvoor op ons overzicht van grond containers waarop alle beschikbare containers staan.

In de volgende alinea’s kunt u meer informatie geven over de voordelen van het afvoeren van zand door ons.

Voordelen van het afvoeren van zand door ons:

  • U hoeft zich geen zorgen te maken over de afvoer van het zand. Wij zorgen ervoor dat het zand op een verantwoorde manier wordt verwerkt.
  • U kunt zich focussen op uw tuinverbouwing. Wij nemen de afvoer van het zand voor u uit handen.
  • U kunt besparen op de kosten van de afvoer van het zand. Wij bieden concurrerende tarieven.
Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen