✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Grond container huren Amersfoort

Wil je een grond container huren in Amersfoort? Dan ben je bij Containerbakverhuur.nl aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor het huren van een container in Amersfoort voor het afvoeren van zand en grond. De grondcontainers bij Containerbakverhuur.nl worden geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Amersfoort. Bekijk hier ons complete aanbod containers en bestel direct de container die het beste bij jouw huurwens past.

Online een grondcontainer huren in Amersfoort

In onze webshop kun je de gewenste grond container huren in Amersfoort en toevoegen aan de winkelmand. Hierna kun je de bestelling eenvoudig, snel en veilig afrekenen met iDeal. Wanneer je een container op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld en betaald, dan kan deze de volgende dag tussen 07.00 uur en 16.00 uur al geleverd worden in Amersfoort. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur. Geef bij je bestelling de gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aan. Wij proberen dan zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeur, maar wij kunnen dit niet garanderen.

Tuinaarde en zand los gestort Amersfoort

Naast hoogwaardige containers voor het afvoeren van zand, grond, puin, groenafval, snoeihout en asfalt, kun je bij Containerbakverhuur.nl ook terecht voor tuinaarde en zand tegen de scherpste tarieven in Amersfoort. Via onze webshop zijn een aantal hoeveelheden zand en tuinaarde direct te bestellen. Staat je gewenste hoeveelheid er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-6365885 om je bestelling door te geven. Het zand en de tuinaarde worden los gestort geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Amersfoort.

Wanneer je zand of tuinaarde op werkdagen voor 14.00 uur besteld en betaald, dan wordt het de volgende werkdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur al geleverd. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur. Bij je bestelling kun je de gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aangeven. Wij proberen dan zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen.

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen