✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Grond container huren Odijk

Wil je een grond container huren in Odijk om grond en zand af te voeren? Bij Containerbakverhuur.nl kun je terecht voor verschillende soorten grondcontainers voor het afvoeren van grond, zand, puin, groenafval, snoeihout asfalt, bouw- en sloopafval en hout. De containers worden geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Odijk. Bekijk hier ons complete aanbod containers.

In onze webshop kun je de gewenste grond container die je wilt huren in Odijk kiezen en toevoegen aan je winkelmand. Het afrekenen doe je gemakkelijk en veilig via iDeal. Wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur een container hebt besteld en betaald kan deze de volgende werkdag al tussen 07.00 uur en 16.00 uur geleverd worden in Odijk.

Zand of tuinaarde los gestort Odijk

Bij Containerbakverhuur.nl kun je ook terecht voor tuinaarde en zand in Odijk. Via onze webshop zijn een aantal hoeveelheden direct te bestellen. Staat de gewenste hoeveelheid er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 030-6365885 om je bestelling door te geven. Het zand of de tuinaarde wordt los gestort geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Odijk.

Wanneer je het zand of de tuinaarde op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld en betaald met IDeal, kan het de volgende werkdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur geleverd worden in Odijk.

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen