✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Grondafval container huren

Wil je snel en voordelig een container huren voor het afvoeren van grondafval in de regio Utrecht? Dat kan bij Containerbakverhuur.nl! Onze grondcontainers worden de volgende werkdag al geleverd wanneer deze op werkdagen voor 14.00 uur is besteld en betaald. Wij beschikken over vier verschillende formaten grond containers om tuinaarde, grond, zand, klei en alle andere grondsoorten in af te voeren. Je kunt een grond container huren van 6m3, 10m3, 15m3 en 20m3. Benieuwd voor welke afvalsoorten wij nog meer containers beschikbaar hebben? Bekijk hier ons volledige aanbod containers en bestel direct de container van jouw keuze!

Prijs voor een grondcontainer

Containerbakverhuur.nl biedt je gegarandeerd de laagste prijs en de beste service in de regio Utrecht. De prijzen op onze website zijn daarnaast All-in. Dit betekent inclusief BTW, levering & ophalen, verwerken van het afval en 4 weken huur. Bestellen van de container is veilig, eenvoudig en snel. Klik op de gewenste container en betaal vervolgens de container met IDeal. Binnen een aantal muisklikken is de container besteld!

Grondafval container huren regio Utrecht

Op zoek naar een container in de regio Utrecht voor het afvoeren van grond? Containerbakverhuur levert de grond containers in een straal van 50 kilometer rondom Utrecht. Wil je de container laten plaatsen buiten deze straal van 50 kilometer? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met ons op en wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Huur een 6m3, 10m3, 15m3 of 20m3 grondcontainer

Afhankelijk van de hoeveelheid grondafval die je moet afvoeren, bepaal je het formaat van de container die je nodig hebt. Het kan hierbij lastig zijn om in te schatten hoeveel grond er vrij komt om af te voeren. Neem contact met ons op en wij helpen je graag om te bepalen welk formaat container het meest geschikt is.

 

 

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen