✔ Inclusief BTW

✔ Inclusief bezorgen

Inclusief ophalen

✔ Inclusief afvalverwerking

Grond container huren Houten

Op zoek naar een grond container in Houten om grond of zand af te voeren? Bij Containerbakverhuur.nl kun je terecht voor het huren van een container in Houten voor het afvoeren van zand en grond. De containers worden geleverd in een straal van 50 km rondom Utrecht, dus ook in Houten. Bekijk hier ons complete aanbod containers en bestel direct de container die het beste bij je huurwens past!

Online een grondcontainer huren in Houten

In onze webshop kun je de gewenste grond container huren in Houten en toevoegen aan je winkelmand. Daarna kun je de container gemakkelijk, snel en veilig afrekenen met IDeal. Wanneer je een container op werkdagen voor 14.00 uur bestelt  wordt deze de volgende werkdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur geleverd in Houten. Bij je bestelling kun je zelf de gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aangeven. Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen.

Zand en tuinaarde los gestort Houten

Bij Containerbakverhuur.nl kun je ook terecht voor het bestellen van zand en tuinaarde tegen de scherpste tarieven in Houten. Er zijn via onze webshop een aantal hoeveelheden zand of tuinaarde direct te bestellen. Staat de gewenste hoeveelheid er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-6365885 om je bestelling door te geven. Het zand of de tuinaarde wordt los gestort geleverd in een straal van 50 km rond Utrecht, dus ook in Houten.

Wanneer je zand of tuinaarde op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld en betaald wordt dit de volgende werkdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur geleverd in Houten. Bij je bestelling kun je zelf de gewenste leverdatum, -tijd en -plaats aangeven. Wij proberen dan zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeur maar kunnen dit niet garanderen.

Onafhankelijk geverifieerd
29 beoordelingen